30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Seng - tilbehør

 

Her på siden finder du de bedste produkter inden for tilbehør til senge på børneværelset. Det gælder bl.a. sengetøj, sengerande og lagener. Alt sammen er udvalgt med fokus på komfort, da det gerne skal give barnet den bedste start på livet. 

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Barnesengen eller barnevognen er et sted, hvor de små størrelser kommer til at bruge rigtig meget af deres tid. At vokse hurtigt og lære nyt hver dag kræver masser af kræfter, og derfor har små børn brug for at sove mange flere timer i døgnet, end voksne har. Og en hyggelig stemning omkring det at sove giver ofte pote i forhold til lange lure og nemme putteseancer.

Smarte sengerande 

Sengerande er en helt fantastisk opfindelse, da de skaber en enorm tryghed for barnet. Når man er lille, kan en tremmeseng føles meget stor og næsten uhyggelig, men med en sengerand afskærmer man barnet og sørger samtidig for, at det bløde materiale tager fra, hvis barnet f.eks. mosler meget rundt om natten eller tit stiller sig op og falder ned igen.

Skab et skønt børneværelse med lækkert design

Her hos KidsDelux udvælger vi kun de lækreste produkter, og det gælder både kvalitet og design. På den måde kan vi sikre vores kunder, at de her på siden altid kan finde bløde sengetekstiler i stilfulde design. 

Det at få børn behøver nemlig ikke at betyde, at hjemmet eksploderer i farver. Mærker som Liewood og Marmar CPH er kendt for enkle og søde illustrationer på deres tekstiler, som vil pynte i ethvert hjem, hvor der sættes pris på nordisk og stilfuldt design. 

Bæredygtig produktion og økologi

Hos KidsDelux tænker også på vores miljø og ønsker, at alle børn skal kunne vokse op i en verden, der kan holde mange år endnu. 

Derfor forhandler vi kun varer fra producenter, der har en bæredygtig produktion. Derudover sætter vi stor pris på, når varerne er økologisk certificerede, så børnene ikke bliver udsat for unødige stoffer igennem tekstilerne. 

Liewood, som både laver senge- og pudebetræk, lagener og sengerande er et økologisk mærke, som netop vægter dette højt.

Vi står klar til at hjælpe

Har du spørgsmål til nogle specifikke varer, eller er du i tvivl om størrelser, farver eller andet, er du altid velkommen til at spørge os til råds. 

I vores to butikker, som ligger i Hadsten og Århus, er det kompetente og søde personale altid parat til at dele ud af gode råd. Men hvis du ikke lige kommer forbi disse kanter, så ring til os på 71747174, eller skriv på info@kidsdelux.dk, og lad os hjælpe over telefon eller på mail. 

Husk, at vi altid giver dig 30 dages fuld returret, så hvis du finder ud af, at en anden farve eller udgave passer bedre, eller at varen ikke skal bruges alligevel, har du god tid til at returnere den til os. 

 

Vi leverer til hele verden, for ligegyldigt om du befinder dig i Danmark eller på den anden side af jordkloden, skal du have mulighed for at give dit barn kvalitetstekstiler i smukt design. 

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom