30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Møbler

 

Her finder du smukke og funktionelle møbler, som kan hjælpe med et gøre indretningen på børneværelset optimal. Med pæne møbler i god kvalitet kan du skabe rolige omgivelser for dit barn, som kan påvirke trivsel, søvn og læring på en positiv måde.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Selvom et børneværelse ofte bliver forbundet med et værelse, der er fyldt med rod, og hvor gulvet er helt usynligt, fordi der ligger legetøj, tasker, tøj og bøger og flyder ud over det hele, så behøver det ikke nødvendigvis at være realiteten. Børneværelser kan nemlig både være hyggelige og pænt indrettet, og med den rigtige kombination af kvalitetsmøbler og ting fra gemmerne, kan man skabe unikke og personlige børneværelser.

Et smukt og personligt værelse

Indretning af vores hjem fylder mere og mere i vores hverdag, og det er med god grund. Vores daglige omgivelser har nemlig en stor indvirkning på vores humør, og en pæn indretning giver god energi til husets beboere.

Dette gør sig naturligvis også gældende for børneværelset, og derfor har vi her hos KidsDelux håndplukket et sortiment af lækre børnemøbler, som lever op til alle de krav, vi har til funktionalitet, kvalitet og design. 

En god indretning på børneværelset giver nemlig stimulerende og behagelige omgivelser for barnet, som har nemmere ved at slappe af, lege og lære på sit værelse. 

De møbler, rutsjebaner og andet som vi har udvalgt til vores butikker, har en fantastisk kombination af noget barnligt samt unikt design over sig. Et perfekt børnemøbel kræver nemlig, at man går ned i børnehøjde og designer ud fra børns behov og smag. Kombineret med rene, skandinaviske linjer giver det en god ro til værelsets indretning.

Gode råd til indretning af børneværelset

Et flot indrettet børneværelse kræver først og fremmest, at du sætter dig i barnets sted. Afhængig af, hvor gammelt dit barn er, kan det også være en rigtig god idé at tage ham/hende med på råd. Man opnår nemlig ingen gode resultater ved at tage en masse beslutninger uden om sit barn, hvis han/hun også har sin egen mening.

Ved at male eller sætte tapet op på en af væggene, kan du udsmykke værelset uden at bruge gulvplads. Det fungerer rigtig godt, og kan ofte give et barnligt, men moderne look, og så er der plads til flere møbler på værelset. 

En rutsjebane, som også fås her på siden, kan være et møbel der både pynter og har en sjov funktion, som børnene elsker. 

En seng er naturligvis en nødvendighed at have med i indretningsplanerne, så barnet har et sted at sove. Ved at bruge pænt og blødt sengetøj skaber det trygge rammer for barnet, samtidig med at det giver et pift til indretningen. Vi har masser af smukke tekstiler og sengerande.

Fri fragt ved køb over 499,-

Når du shopper møbler her på siden, skal du ikke tænke over, om det bliver besværligt eller dyrt at få det hjem til dig. Vi giver nemlig transporten gratis, hvis du handler for over 499,-. 

Du er også altid velkommen til at komme forbi vores butikker i Århus eller Hadsten og se møblerne her, hvor vi også kan vejlede og rådgive, hvis du er i tvivl om noget. Du kan desuden altid fange os på tlf. 71 74 71 74, hvor vi sidder klar til at hjælpe, hvis du har nogle spørgsmål. 

 

 

 

 

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom