30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Strømpebukser

Strømpebukser eller tights er den mest praktiske benbeklædning – nok mest til piger, selv om de mindste drenge sagtens kan overtales til at hoppe i et par strømpebukser, fordi det er så meget nemmere end rigtige bukser. Men når først barnet bliver lidt ældre, er strømpebukser kun noget, piger går med. Derfor finder du både flotte unisex og mere pigede strømpebukser og tights hos KidsDelux. Ud over at købe dem online med 30 dages returret i vores webshop, kan du også lægge vejen forbi vores butik i Hadsten eller Aarhus.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Strømpebukser er lige som sparkedragten et must-have i din babys eller de mindre børns garderobe uanset køn. De er praktiske, nemme at få på og kan nemt trækkes over bleen på de helt små. Samtidig fås de i et utal af farver, mønstre og design, så det altid er nemt at finde et par strømpebukser eller tights, der passer til det øvrige tøj, du har planlagt at give barnet på den dag.

Unisex strømpebukser

Til de mindste har vi fundet en række unisex strømpebukser fra Noa Noa, Marmar CPH, GoBabyGo, MP Danmark og andre af vores leverandører, der kan bruges af både piger og drenge. Samtidig er de praktiske og en nem måde at give ungerne et ekstra lag tøj på under bukser eller kjole på en rigtig bidende, kold efterårs- eller vinterdag.

Strømpebukser til piger

Det er først, når børnene bliver lidt ældre og får mere bevidsthed om deres køn, at drengene begynder at undslå sig, når du vil give dem strømpebukser på. Derfor er vores lidt større strømpebukser oftest i et lidt mere feminint design, der inkluderer detaljer, som du ellers kun ser på tights og strømpebukser til voksne.

Det bliver hurtigt værdsat. For hvilken lille pige vil ikke gerne ligne en rigtig lille dame, når hun skal være flot klædt på. Se selv de mange flotte modeller i oversigten herover.

Strømpebukser med god samvittighed

Alle vores strømpebukser kommer fra nøje udvalgte leverandører. De sætter lige som os dit barns sundhed og trivsel i højsædet, ligesom de anvender materialer, der så vidt muligt er oeko-tex certificerede, og ikke indeholder hverken tekstiler eller farvestoffer, der er kan give allergi eller andre sundhedsmæssige problemer.

Endvidere går alle vores producenter op i at producere så ansvarligt og miljøbevidst som muligt og anvende materialer, der kommer fra underleverandører, der går op i en bæredygtig og socialt bevidst produktion uden brug af børnearbejde, kemikalier eller tester på dyr.

Hurtig levering og 30 dages fuld returret

Når du køber dine strømpebukser eller tights hos KidsDelux, får du altid hurtig levering og hele 30 dages fuld returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om nyheder og gode tilbud før alle andre.

 

Du har også mulighed for at besøge en af vores flotte butikker i henholdsvis Hadsten og Aarhus.. Her kan du selv mærke kvaliteten af de mange forskellige former for strømpebukser som vi sælger her på KidsDelux.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom