30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Bluser

Man kan ikke få for mange bluser i sit barns garderobe. De små størrelser griser gerne nok til, at man skal bruge mindst én for hvert måltid, og så skal der jo også være noget til enhver lejlighed – til pænt brug, til skolebrug, til hverdagsbrug, til festbrug – og også gerne i forskellige farver, så der er en bluse, der passer til både de blå jeans, den lyserøde nederdel og til camouflageshortsene. Hos KidsDelux finder du bluser til enhver lejlighed, til ethvert outfit, til både piger og drenge og til de små og de lidt større.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Vi forhandler bluser til dit barn i aldersklassen 0 til 8 år. I filtermenuen over produktbillederne kan du sortere på køn, hvis du kun vil se de bluser, der er til piger eller kun vil se de bluser, der er til drenge.

Naturlige, miljøvenlige materialer

Alle bluser hos KidsDelux er fremstillet af naturlige, bløde og lækre materialer. Alle vores produkter er fremstillet på en måde, som skåner miljøet bedst muligt. Det er materialer, der er hudvenlige, slidstærke og af generel høj kvalitet.

Børnevenligt design

Alle bluserne hos KidsDelux er designet med god pasform, så barnet kan bevæge sig frit og naturligt i dem. Der er mange moderigtige farver at vælge imellem, og mange klassiske mønstre og unikke, sjove og fantasifulde print. Fra den helt neutrale, afdæmpede ensfarvede over stribede, plettede og prikkede, til dem med seje print med trykte udsagn eller fantasifulde dyr.

Mange af pigebluserne har fine detaljer med flæser og læg eller blonder. Her er nok at gå på opdagelse i, og den store mangfoldighed og alsidighed er medvirkende til, at dit barn nemt kan skabe og følge sin egen personlige og unikke stil. 

Skal dit barn også have nye underdele til garderoben, så se vores store udvalg af bukser til både drenge og piger og nederdele til pigerne.

Børnetøj fra populære brands

Alle vores modeller kommer fra anerkendte og populære brands fra hele verden. Fabrikanter som er miljøbevidste i deres valg af materialer, og har en produktion, der tager hensyn til naturen, mennesker og dyr.

Har du et yndlingsmærke, kan du i filtermenuen over produktbillederne se alle de brands, vi fører og vælge kun at se de mærker, du er interesseret i. Du kan vælge lige så mange, du har lyst til.

Nyheder og gode tilbud

Hos KidsDelux får vi hele tiden nye bluser hjem til dit barn, og for at få plads sælger vi hele tiden ud af andre modeller til en lavere pris. Du kan tydeligt på produktbillederne se, om en bluse er på tilbud, og om den er ny i vores sortiment, da billedet har en label med enten, hvor meget du sparer i procent eller ”Nyhed”.

Du kan også få besked i din indbakke, når vi har nogle gode tilbud til dig, eller når vi får nyheder hjem. Du tilmelder dig blot vores nyhedsbrev – det er nemt, oplys din e-mail-adresse og navn, og klik på ”Tilmeld” – så går resten helt automatisk.

Kig forbi

Har du lyst til at se og føle produkterne, eller lade dit barn prøve tøjet fra vores store udvalg, så besøg os i vores butik i Hadsten Centret eller i latinerkvarteret i Aarhus. Vi har åbent alle dage kl.9.30 i Hadsten og kl. 10.00 i Aarhus – undtagen søndag, hvor butikken er lukket hele dagen.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom