30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Bodystocking

En bodystocking – ja gerne rigtig mange – er uundværlige, når du har små børn. Lige fra den helt lille nyfødte baby, og til barnet er et par år gammelt er bodystockings et must-have. En bodystocking er en hel dragt – et par underbukser/trusser og undertrøje ud i et – så tøjet ikke skiller på midten og giver dit barn en kold mave og ryg. Hos KidsDelux har vi et stort udvalg i bodystocking fra alle de luksuriøse brands, som laver det allerblødeste og flotteste til de lækre små.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Hos KidsDelux finder du et stort udvalg af bodystockings fra str. 56 (0-2 måneder) til str. 92 (2 år). Her vil du kunne finde noget for enhver smag, så tag på opdagelse i alle de smukke farver og styles - vi er sikre på, der også er noget der passer perfekt til dig og din baby.

Praktiske bodystockings

Ud over at holde barnet varmt på ryg og mave, har bodystockings også mange andre fordele. Bodystockings lukkes i skridtet med trykknapper, så det er nemt at skifte bleen uden at skulle have alt tøjet af.

Nogle af de bodystockings du finder hos os, har også lukning i skulderen. Det gør, at bodystockingen kan tages af både over hovedet og ned om benene. Hvis der er sket et uheld, hvis bodystockingen er våd eller beskidt i skridtet, er det ikke så lækkert at trække den op over babys hoved. Så er det super smart, at bodystockingen kan tages af ved at trække den ned over benene. 

Vi har også bodystockings til de nyfødte, der ud over at blive knappet i skridtet, også bliver bundet med et bånd midt på kroppen. Det gør det enkelt og behageligt for den lille at få bodystockingen af og på. Båndet sidder i siden, så barnet ikke ligger på en ubehagelig knude, når det sover.

Bodystockings med og uden ærmer

Bodystockings kan fås med lange, korte eller uden ærmer. Ligesom de kan fås uden ben eller med ben. Det ene er ikke bedre end det andet, det er en smagssag.

En bodystocking med korte ben og korte ærmer kan bruges som en sommerdragt. En bodystocking med lange ærmer kan bruges som en bluse. Så skal barnet bare lige have et par bukser på også, så er det klædt på.

Alle bodystockings kan bruges som et dress uden noget andet – hvis temperaturen er til det.

Stort udvalg af bodystockings

Hos KidsDelux har vi et stort og varieret udvalg af bodystockings i alle mulige afskygninger. Her er bodystockinger med seje print til drengene, og her er søde bodystockings med flæser, blonder og skørter til pigerne. Og så er der selvfølgelig også dem, der kan bruges af både drenge og piger.

Du kan vælge mellem et utal af forskellige farver – lyserøde og lyseblå, ferskenfarvede og mørkeblå, beigefarvede og grå. Du kan vælge helt ensfarvede bodystockings, mønstrede bodystockings eller bodystockings med diverse print på.

 

Herudover forhandler vi selvfølgelig bodystockings i årstidens materialer, så er du på udkig efter en dejlig varm ulddragt til vinteren, så finder du det her. Eller er det en dejlig blød bomuldsbodystocking til sommeren, eller bare til at have indenunder, så er du også kommet til det rette sted.

Bodystockings af miljøvenlige materialer

Alle KidDelux’ bodystockings er fremstillet af naturlige, miljøvenlige materialer og med miljøvenlige fremstillingsmetoder. Materialerne er hudvenlige og behagelige for dit barn at have på direkte på den bare hud. 

Køb online

Du kan bestille bodystockings online på KidsDelux og få leveret direkte til din hoveddør. Du kan også besøge vores butik i Hadsten Centret eller i Aarhus, hvor du kan se og føle produkterne, og få råd og vejledning af vores søde og hjælpsomme personale.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom