30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Pusle

Puslepladsen skal være et godt og trygt sted for den lille. Det skal være hyggeligt, roligt og behageligt for barnet, mens du får klaret det fornødne. Det kræver den rigtige atmosfære og de rigtige ting, der dels kan holde barnet beskæftiget og dels sikrer det mod at blive koldt. Vi har samlet alt det bedste til puslepladsen i denne kategori. Køb de mange dejlige produkter med 30 dages fuld returret eller tag dem nærmere i øjesyn i vores butik i Hadsten.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

En tur på puslebordet, puslepladsen eller hvor du nu pusler din baby, er et nødvendigt eller måske ligefrem presserende afbræk i hverdagen og det skal jo helst være så behageligt for begge parter som muligt. Her kan du få klaret det fornødne og vasket og ordnet barnet, så I begge kan komme tilbage til det, I var i gang med. 

Derfor er det vigtigt at få skabt en hyggelig og behagelig atmosfære rundt om puslepladsen – både den derhjemme og den interimistiske, du er nødt til at bruge, når I er på besøg hos venner og familie eller en tur i byen. Det kræver det rigtige udstyr og det rigtige tilbehør.

Netop det sidste er lige præcis, hvad vi har samlet i denne kategori. Her er der alt lige fra hyggelige krammebamser over tæpper og blestykker og til dufte og andre wellnesss-produkter, der kan være med til at skabe den helt rigtige stemning for dig og dit barn.

Det skal også være sjovt for barnet

Når du skal pusle dit barn, vil du gerne gøre det så hyggeligt og trygt som muligt for barnet. Samtidig vil du gerne sikre dig, at barnet forholder sig roligt, så du kan få klaret det, der nu skal klares uden alt for mange problemer.

Det kræver, at barnet har noget at foretage sig, mens du pusler det. Derhjemme har I måske en fast plads, hvor der er sat en uro eller noget andet op, som barnet kan betragte under puslingen. Men på farten kan det være praktisk med en krammebamse eller noget andet, barnet kan beskæftige sig med, mens du får puslet færdigt.

Bamsen og de andre ting kan også sagtens bruges derhjemme. For det er jo ikke altid, at uroen giver adspredelse nok.

Hold barnets temperatur så konstant som muligt

Trækker puslesessionen ud, kan det være praktisk at have et lille, blødt tæppe eller noget andet behageligt, der kan være med til at holde barnet varmt. Her har vi fundet nogle rigtig skønne små tæpper, der er både bløde, behagelige og sikrer, at barnet kan holde varmen, mens du pusler det.

Vi har også dejlig, bløde og utroligt flotte stofbleer i forskellige mønstre og farver. De er lige så bløde og anvendelige som de gamle hvide – bare meget flottere at se på.

Køb trygt med god samvittighed

Alle vores pusle-produkter er udvalgt med fokus på miljøbevidsthed, bæredygtighed og økologi. Derfor kan du købe dem med god samvittighed – både over for dit barn og den moder Jord, dit barn en dag skal overtage.

 

Du kan trygt handle hos os. Vi giver 30 dages fuld returret, når du køber pusleprodukter her på webshoppen. Du har også mulighed for at tjekke produkterne ud IRL i vores dejlige butik i Hadsten.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom