30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Play & Go

Med Play & Go bliver oprydningen en leg!

Vi kan nok alle blive enige om, at børn skal bruge deres tid til leg og udfoldelse, men det er vigtigt at lære at rydde op efter sig selv.

Play & Go er et stort legetæppe, som legende let kan samle al legetøjet sammen på én gang - så er oprydningen klaret i et snuptag! Dette gør, at dine børn kan bruge oceaner af tid på at lege og lade fantasien flyve, men på samme tid få ryddet op efter dem selv.

Hos KidsDelux finder du Play & Go legetæpper i alverdens farver og former, som inviterer til leg. Legetæpperne findes med søde små pandaansigter, kørebaner, harlekinmønstre og meget mere.

De smarte legetæpper er også smukke at se på, når de er samlet sammen til en bæretaske, så legetøjet kan sættes i hjørnet eller nemt kan transporteres ind på børnenes værelser. Tæpperne er så smarte, at du kan vælge at bruge dem til vasketøjet eller noget helt tredje.

 

Køn

 

Hos Play & Go går de op i at løse nogle af hverdagens udfordringer for dig og dine børn. Play & Gos legetæpper kontrollerer rodet, og gør det hurtigt og let at få ryddet det hele op igen.

Play & Go hos KidsDelux

Der kommer hele tiden nye tæpper fra Play & Go. Hvis du vil være blandt de første, der får besked, når vi hos KidsDelux får nye produkter hjem, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du også besked, når vi har ekstra gode tilbud eller får nyt hjem fra andre populære brands. Så kan du sidde derhjemme i ro og mag og vælge mellem de mange gode tilbud og nye varer, og få dem leveret lige til døren. Vi leverer over hele verden. 

 

Du er naturligvis også velkommen til at besøge os i vores butik i Aarhus. Bestil på vores webshop og hent i butikken samme dag.

Vi glæder os til at byde dig velkommen inden for vore døre!

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom