30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Garcia Jeans

 

Italienske Isabella Mablona Garcia og Maurizio Luigi står bag Garcia Jeans. I 1977 skabte de deres første par jeans – en kombination af godt, italiensk håndværk og italiensk moderne design. I 1980 blev Garcia Jeans grundlagt, og senere blev det opkøbt af det hollandske Euro Brooks, og i dag er det et perfekt match af italiensk design og hollandsk virksomhedssnilde. Det giver kollektioner af tøj i cool, selvsikker, afslappet urbanstil.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

  Garcia Jeans designer tøj til kvinder, mænd, piger og drenge, og her på siden finder du naturligvis drenge- og pigemodeller i pålidelig italiensk denim-mode. Børnetøj fra Garcia Jeans er godt håndværk, der er solidt og kan holde til at blive brugt igen og igen.

  Garcia Jeans – billigt børnetøj

  Tøjet er lavet af kvalitetsbomuld. Bomuld som spindes efter gamle traditioner for et stærkere og pænere garn, frem for når nyere og hurtigere spindemetoder anvendes. Men selvom det er den allerbedste kvalitet, du får, når du vælger tøj til dit barn fra Garcia Jeans, så betaler du ikke en formue for tøjet. Garcia Jeans arbejder nemlig ud fra filosofien, at alle skal kunne vælge og have råd til at gå klædt i lækkert design med stil.

  Tøj fra Garcia Jeans er afslappet, men hipt. Det har en god pasform og er derfor behageligt at have på. Samtidig er det stilfuldt og kan kombineres på kryds og tværs og med andre brands, så du kan skabe en helt unik stil til dit barn og til enhver lejlighed. Både til hverdage og til festlige lejligheder.

  Stort udvalg

  Selvom moden i dag er en meget bred vifte, så er det stadig vigtigt for børn og unge og deres selvværd at være klædt i tøj, de føler sig godt tilpas i – både pasform og stilmæssigt.

  Med vores udvalg af Garcia Jeans-modeller kan du nemt finde noget til dit barn, der skaber lige netop det look han/hun ønsker. Her nok at vælge imellem – jakker, skjorter, bluser, T-shirts, shorts, nederdele og naturligvis jeans. Noget til piger, noget til drenge, og noget der kan bruges af både piger og drenge.

  Her er mange flotte farver, print, mønstre eller andre detaljer, der gør hver model unik. Som nævnt kan du matche på kryds og tværs og med andre lækre brands – f.eks. modeller fra Someday Soon, som vi også har et stort udvalg fra.

  Bestil online

  Når du handler tøj Garcia Jeans hos KidsDelux, kan du og dit barn sidde i ro og mag derhjemme ved skærmen og udvælge og bestille de modeller, der falder i jeres smag. Inden for 1-3 dage pakker og sender vi din ordre, eller du kan selv hente den i de lækre, lyse lokaler i vores butik i Hadsten Centret. Så sparer du fragten. Det gør du også, hvis du bestiller for mere end 499,- kr., for så betaler vi den for dig.

   

  Passer tøjet ikke, kan du naturligvis bytte det. Når du handler online hos KidsDelux får du 30 dages bytte- og fortrydelsesret.

  30 dages returret
  Worldwide shipping
  1-3 dages levering
  Fragtfri levering over 499,- i Danmark

  Kurven er tom